Standard har ett herrlag i division fem. Som tränare säsongen 2017 fungerar Fredric Lindvall och Tony Fröjd.

IMG_3589

Resultat 2017:

Träningsmatcher:

IFS-KUF 7-1

IFS-Kobolt 2-2

IFS EIK2   2-1

 

Seriematcher:

27.4 Reima-IFS                      3-4    (Tony Fröjd 16´, 21´, 42´, 89´)

Serienpremiären började för Standard resultatmässigt på bästa sätt. Tonys fyra baljor såg till att den dramatiska kvällen i kippari halli slutade på ett fröjdefullt vis.

9.5 Kobolt BK-IFS                 1-2    (A.Nilsson 45´, J.Ek 55´)

Standard drog det längre strået i derbymötet! Nilsson nickade Standard till ledningen på hörna i första halvlekens sista situation. I andra halvleken fick Kobolt en tidig straff, men Storkamp räddade. I matchens 55:e minut slog Ek ett inlägg från högerkanten som snuddade en motståndare och styrde bollen i mål. Gästerna reducerade på hörna i 75:e minuten men längre än så räckte det inte denna gång mot Standards breda trupp.

17.5  IFS -Friska Viljor           2-1    (T.Fröjd 10´, K-M Höglund 61´)

Årets hemmapremiär på det torra något blåsiga Åvallen började med vinst! Motståndarna inledde friskt och hade flera hörnor. Det var dock Standard som tog ledningen i den tionde minuten efter Fröjds mål på en stickarpassning av Forsén. De storväxta gästerna reducerade i 34:e minuten. I andra halvlek pangade Höglund in segermålet i en smäcker båge från ca 35 meter. IFS bevakade ledningen mot dom alltmer vissnande viljorna. S. Lindvall hade ett stolpskott i slutminuterna.

27.5  FC-92-IFS         2-2    (S.Lindvall 53´,92´)

Ett oavgjort resultat i Nivala. Årets första poängtapp  gav dock känslan av en vinst. Hemmalaget gjorde 2 mål på två minuter i mitten av första halvlek. Målen kom strax efter att IFS spelare Hemal fått en skada och utgått. Standard kom dock igen starkt. Sebastian reducerade i 53:e minuten och på stopptid satte samme man in kvitteringen och räddade en poäng, och känslan var nästan skönare än en vinst!

2.6  IFS-TUS         1-0   (S.Lindvall 70´)

3 poäng stannade i Purmo efter att Sebastian satte en straff i andra halvlek.  IFS hade mycket boll och flera chanser men Terjärvborna försvarade bra. Planen var inte den bästa för att rulla boll.

11.6 Tarmo-IFS        0-2    (S.Lindvall 7´,R. Granlund 74´)

Standard kammade hem en skön full pott från Kipparihallen i kokkola mot ett hårt kämpande Kälvialag- en 95% insats skulle inte ha räckt för dagen. Det var ett böljande spel från start med starka viljor i båda lagen, men Standard visade ändå prov på styrka och förarsätesanda när man beslutsamt gjorde mål redan i 7:e minuten, på fint förarbete av Tony Fröjd. Standard hade ett solitt försvar för dagen som inte tillät gästerna några riktigt farliga chanser. Extra plus för  ytterbackslåset Daniel Jansson, som även serverade hörnan som Ronnie stenhårt nickade in i andra halvlek.

14.6  IFS-Golden Boys         4-0    (J.Ek 10´, H.Forsman 75´, G.Yamoah 77´, F.Lindvall 88´)

En tuff match. IFS började dock riktigt bra och dominerade i 20 minuter, och vann alla dueller och andra bollar. De många hörnorna och avsluten renderade till sist till resultat och Jonas förde hemmalaget till ledningen. Så småningom vaknade dock de gyllene pojkarna upp ordentligt, och skapade flera livsfarliga chanser, bl.a ett offsidemål samt inte minst ett läge där Standardmålvakten Storkamp gjorde en fenomenal dubbelparad som höll hemmalaget i ledningen. Starke anfallaren Hugo Forsman fick till sist belöning för sitt slit i 75:e minuten och gjorde ett förlösande 2-0 mål som tog luften ur motståndarna. George och Fredric putsade siffrorna i slutet av matchen.

14.6  DEPO-IFS         2-1    (S.Lindvall 16´)

Standard var det bollförande laget och tog ledningen i den 16:e minuten.Hemmalaget kvitterade i den 44:e minuten.  I den 78:e minuten gjorde hemmalaget segermålet på ett vackert frisparksmål i krysset.

26.6  IFS-LoVe         3-3 ( Granlund 8´,Ek 24´, Forsén 56´)

En viktig match mellan tabelltvåan och tabelltrean.  Gästerna var starka från start, och hade ett par farliga chanser. Det var dock Standard som tog ledningen efter att kapten Granlunds hårda nick borrat sig in i motståndarens nätmaskor på en hörna slagen av Marc Muller.  I den 24:e minuten ökade Jonas Ek på till 2-0 genom sin säkra nick, efter en fin nickskarv av en medspelare, efter ett fint inlägg av en annan medspelare- vackert mål! Gästerna var ingalunda uträknade, utan reducerade ett par minuter senare. Kistan började kännas något mer färdigspikad i den 56:e minuten då Forsén på en kontring var siste man på bollen och styrde in 3-1 på S.Lindvalls passning. Båda lagen ville mycket denna match. Det var en tuff, fysisk fotboll. Gästerna reducerade i 71:a minuten. Standard kämpade bra emot och hade segervittring, men ett olyckligt inlägg från motståndarna i slutminuterna ville annorlunda och resultatet för dagen blev oavgjort.

4.7  IFS-OuHu        2-3 ( Fröjd 19´, F.Lindvall 84´) 

Det stod 1-2 i halvlek.Gästerna ökade på till 1-3 i 80:e minuten. Fredric reducerade men det räckte ej denna gång.

7.7  IFS-Reima        8-0 (F.Lindvall 7´, S.Lindvall 17´,Forsman 21´,S.Lindvall 45´, Yamoah 60´,                                                      Forsman 67´, Forsén 72´, Grön 80´)

14.7  LoVe-IFS         3-0 ( )

Walkover av Standard pga för få spelare.

16.8  Friska viljor-IFS                     2-1 (Boateng 2´ )

Matthew Boateng var utropstecknet för dagen som gjorde livet, eller åtminstone spelet, surt för deras vänsterback. Med sin snabbhet och bollskicklighet tog det honom två minuter att göra ledningsmålet på egen hand!  Efter det fick gästerna tydligt upp ögonen för denne man och markerade honom stenhårt. Trots den fina starten ville ödet än en gång att det skulle bli förlust för de röda på denna olyckans lilla blöta hemmaplan av guds onåd. Gästerna gjorde mål i 21:a och 69:e minuten.

9.8  IFS-FC-92         2-2 (Forsén65´, 83´ )

Gästerna ledde med 0-2 i halvlek. Anfallsinhopparen Forsén var på rätt plats och styrde in reduceringen. En viktig poäng säkrades iochmed kvitteringen, då Boateng efter ett fint förarbete passade in bollen från högerkant till friställde Forsén som förpassade bollen i  mål.

16.8  TUS-IFS                     0-0 ( )

19.8  IFS-Kobolt BK         15-0 ( )

Gästerna var inte många..

Målen gjordes i varje fall av S.Lindvall 4st, Fredrik Eklöv 3st, Oliver Käcko 2st, Hugo Forsman 2st, Ahmed Omar 1st, Andre Nilsson 1st, Tony Fröjd 1st ,Marc Muller 1st.

23.8  IFS-Tarmo         7-1 ( Fröjd 3´,S.Lindvall 5´, Käcko 12´, Fröjd 41´, Fröjd 42´, Nilsson 70´, Nilsson 72´)

 En match då det mesta lyckades!

30.8  Golden Boys-IFS         1-2 ( Boateng 36´,Yamoah 80´)

Matchen spelades i tellushallen. Gästerna tog ledningen efter en genomskärarpassning mellan backarna som friställde snabbe Van Tran. Men kvällen skulle vara de rödas. Den här gången var det Afrika med Matthew och George som segerarkitekter som såg till att tre poäng följde med till Purmo!

6.9  IFS-Depo         1-1 ( Yamoah 28´)

14.9  OuHu-IFS         0-3 ( Granlund 10´,Muller 78´, Forsman 88´)

En mycket fin avslutning på bortaplan i Oulainen med endast 11 spelare! Granlund gjorde ett tidigt nickmål på hörna. Hemmalaget fick möjlighet att kvittera på straff, men Storkamp höll. Hela laget kämpade stenhårt, och skapade även chanser framåt.  I 78:e minuten slog Marc Muller en frispark från halva plan som ingen spelare nådde, men istället ställde motståndarnas målvakt och bollen for direkt i mål. Hugo Forsman visade framfötterna då han tog sats från halva plan, tog sig förbi två motståndare och sköt ett distinkt skott i mål.

Resultat 2016:

30.4 Tarmo-IFS                      5-1              (Fredric Lindvall 55´)

En märklig match. Vi var ”på hälarna” den första halvtimmen och låg under med 2-0. Sedan fick vi en bra period, och IFS dominerade och vann mycket bollar och skapade målchanser. Vårt övertag  fortsatte i början av andra halvlek, och till sist kom reduceringen,Lindvall 2-1.Vi spelade med självförtroende, vann bollar och känslan var att det var vår match. Men i 70:minuten kontrade Tarmos snabba nummer 20 in 3-1, och 4 minuter senare ytterligare ett. Vi blev trötta och de utnyttjade detta. En positiv sak var att vi lyckades med en överlappning som vi tränat!

14.5 OuHu-IFS                        0-2             (Fredrik Forsén 17´, Andre Nilsson 32´)

En riktig lagseger! En något seg inledning av Standard de första 15, men sedan jobbade vi oss bra in i matchen och precis allihopa i laget arbetade hårt och hjälpte laget med stort hjärta tills domaren blåste av matchen. Första målet kom  i första halvlek på ett lågt inspel  från högerkant av Nilsson, som Forsén styrde in. Nilsson gjorde sitt mål på en lyra från XX meter, då målvakten var långt ute. Vår höga arbetsmoral och krigarinstinkt på alla spelpositioner förstörde deras spel och tvingade dem till svåra lösningar och misstag, och det kändes som att vi hade kontrollen.

I Oulainen hade man för övrigt en fin, jämn fotbollsplan. Längden på denna var något kortare än vid Åvallen. Det var roligt att spela!

18.5  IFS-RyPK-84             1-2              (Sebastian Lindvall 88´)

Årets första hemmamatch spelades i Forsby under blöta omständigheter. RyPK var starka från start, , och vi fick inte igång vårt spel.De fick även en straffspark. Vi låg under med 0-2 efter 15 minuter. I andra halvlek fick vi en spelare utvisad. Trots alla motgångar reducerade Sebastian på straff i den 88:e minuten. (Senast vi möttes i Purmo var det RypK som gjorde vinnande målet i 88:e minuten, så det var en glädjande trendvändning!)

26.5 Kobolt BK- IFS          3-2             (Sebastian Lindvall 47´, Fredric Lindvall 80´)

En svängig match. Vi hade ett litet spelövertag i första halvlek och tog tag i spelet från start. Bollen rullade stundvis riktigt bra, vilket var väldigt positivt. Någon tyckte ändå att vi ibland hade kunnat vara lugnare med bollen och ha mera adress med passningarna . Standard tog ledningen i början av andra halvlek, då Sebastian gjorde en stark löpning och kontrade in ett mål från vänsterkanten. Sedan hade vi en sämre period och släppte in tre mål. Hur bli bättre? Kanske hade det kunnat vara större krigarinstinkt, bättre kommunikation och mer rättplacerade spelare. Men trots svårigheterna kom vi igen och pressade på i slutet. Fredric var sista man på bollen då han reducerade till 3-2 från nära håll. Fastän förlusten grämde, fanns det positiva saker att ta med sig.

1.6 IFS-LoVe          2-0            (Fredric Lindvall 5´, Sebastian Lindvall 44´)

Årets första hemmamatch på Åvallen, en skön seger!! Vad gjorde vi rätt?Det var mycket det, men åtminstone kämpade vi hårt, hade en bra attityd, kom till många avslut, gjorde mål och höll nollan. Härifrån är bra att fortsätta förbättra vårt spel.

9.6 FC YPA- IFS          5-2             (Jonas Ek 44´, André Nilsson 79´)

YPA var det bättre laget för dagen. Det var utmanande förhållanden med blåst, regn och kyla och en liten, lerig plan. Förhållandena är de samma för bägge lagen och YPA var helt  enkelt bättre denna gång.

Vi hade en dålig period mellan den 19:e och 25 minuten då YPA låg på och gjorde 3 mål. Vad kan vi lära oss av detta? Hur förhindra dylika anstormningar i framtiden? Jonas Ek reducerade i matchens 44:e minut på ett fint inlägg från högerkant av Oliver Käcko. Nilsson gjorde mål i matchens 79´ minut, där Jens Östman på en lång utspark assisterade. Robert Heselius hade även ett skott i stolpen. Ja, en tunnling gjorde han också!

15.6 IFS-K-Pallo          1-0            (Sebastian Lindvall 80´)

Sebastian avgjorde på straff i slutet. Motståndarna noterades för två röda kort och åtta gula!

23.6 Friska Viljor-IFS         2-1            (Tony Fröjd 85´)

Det var en känsla av déjà vu när vi spelade i Rödsö detta år igen. Det var inte helt enkelt att avgöra om det var en simbassäng eller fotbollsplan vi skulle spela på. Men det är som bekant helt onödigt att beklaga sig att över omständigheterna, lika gäller för bägge lag.Man tar seden (och planen och vädret) dit man kommer. Det var dock hemmalaget som bäst fann sig tillrätta i träskbollandet, då de efter 13 minuter redan ledde med 2-0. I andra halvlek fick vi igång mer av den krigaranda som krävs extra mycket i svåra förhållanden. Vi fick ett tröstmål på slutet. Man kan konstatera att det under termen ”fotboll” ryms flera variationer av spelet. Vill man vara framgångsrik i tabellen gäller det att kunna behärska och anpassa sig till olika underlag, olika väder, olika planstorlekar och olika bollar.

1.7 VetU-IFS         5-0            

Serieledarna var det klart bättre laget för dagen.

2.7 IFS-FC-92          2-1            (Karl-Magnus Höglund 50´, Tony Fröjd 89´)

Gästerna tog ledningen i 18:e minuten på Åvallen, men Ango utjämnade och det blev en riktigt Fröjd-efull stämning (hö-hö) såväl på plan som i publikhavet  när vinnarskallen Tony vackert knoppade in det avgörande målet i krysset på slutet. Som på tv!

7.7 IFS-Tarmo          1-1            (S.Lindvall 31´)

Gästernas Tuomas Hietala gjorde 0-1 i nionde minuten, Sebastian kvitterade.

30.7 IFS-Ouhu          6-0            (Forsen 17´,Höglund 19´, Törnqvist 28´,Ek 33´, Lindvall 84´)

IFS fick igång ett fint lagspel och rullade mycket boll, skapade chanser åt varandra och det gav resultat. Gästerna noterades för ett självmål.

3.8  RyPK-84 -IFS            1-0       

RyPK var starka, men nog hade även IFS en del chanser. Hemmalaget gjorde sitt mål i 55:e minuten. Hemmalaget hade flera avbytare och böt friskt. IFS hade en tunn trupp, hade skadebekymmer och blev trötta på slutet.   

6.8 IFS- Kobolt BK         5-0             (Nilsson 13´, Fröjd 37´,Nilsson 44´,Fröjd 47´, Östman 84´)

Årets enda lokalderby på Åvallen slutade lyckligt. Det smått berömda åvallsrullandet ® kom igång fint. Gästerna hade en tunn trupp. Och mången person funderade säkert hur vi inte haft den borne targetspelaren Östman i anfallet förrän nu!

18.8 LoVe-IFS         2-5  (F.Lindvall 44´, Östman 49´, S.Lindvall 67´, Ek 83´, Granlund 90´) 

 En riktigt skön bortavinst! Gästerna krutade in 1-0 på ett lurigt, hårt skott i den nionde minuten . Lindvall reducerade på hörna på en listig bakåtpassning av Marc Müller. Östman gav oss ledningen, men hemmalaget kvitterade till 2-2. Den standardska spelkvarnen malde dock oförtrutet på oavsett vad ställningen var och det gav resultat.

20.8 IFS- FC YPAIII         5-0             (F.Lindvall 52´, Törnqvist 57´,Törnqvist 70´,Heselius 79´, Östman 84´)

Det stod noll-noll i halvlek. Sedan lossnade det. Mittbacken Törnqvist blev skyttekung för dagen!

30.8 K-Pallo-IFS        1-2             (S.Lindvall 70´, Fröjd 85´)

En svår match i Kalajoki. Hemmalaget som befann sig på jumboplats i tabellen var inte att förakta. De ställde till problem för vårt spel, bl.a genom en hög press, så där har vi att fundera hur vi kan spela smartare och bättre.  Att gräset var oklippt var en annan bidragande orsak till att vi hade svårt att få passningsspelet att fungera.

Då det såg ut att gå mot en kryssmatch, sparkade Fröjd bollen i en -för att använda matematiska termer- mycket vacker parabel från knappt halva plan, som deras målvakt hade tänkt plocka ner, men det gick inte riktigt så. Månne var det högre makters vilja att det kom en lätt regnskur strax före, vilket hade en slipprig effekt på bollen som gjorde att samma cirkulära ting slank ur händerna och antagligen gjorde så att denne olycklige burväktare  kommer att omtalas som ”the guy who dropped the ball”? (Fast på finska)

Det sägs ju att bra lag har tur!

7.9 IFS-Friska Viljor        3-2            (Östman 51´, Eklöv 67´, Törnqvist 77´)

Dramatik på åvallen. Gästerna tog ledningen i den 11. minuten. Sakteliga började vårt spel rulla bättre, men ingen reducering i första halvlek. I 51.minuten nickade Östman in kvitteringen. Vindsnabbe inhopparen Eklöv levererade direkt då han genast efter sitt byte sprang sig fri med målvakten och säkert sköt bollen i nätmaskorna. Mittbacken Törnqvist gjorde också som vanligt mål. (Om en mittback blir striker, är han då en ”falsk sexa” eller en ”äkta nia”?) I 89.e minuten fick gästerna straff på en hands, så slutminuterna blev riktigt spännande. Plus i kanten för fina inhopp av Eklöv, Forsman och Käcko.

10.9 IFS-Vetu        1-3            (S.Lindvall 51´)

Seriens formstarkaste lag mötte serieledarna på Åvallen.  Med fem raka segrar i ryggen (7 segrar på senaste 9 varav en förlust och obesegrade på åvallen) var truppens självförtroende på en hög nivå och vi siktade på att ge 110 procent och fortsätta försöka förbättra vårt spel.

Det var en rätt jämn tillställning, där IFS ofta var det mera bollförande laget, medan gästerna hade mer långbollar mot sina skickliga, snabba anfallare.

I 13 minuten gjorde gästerna ändå ledningsmålet, då de utnyttjade en mindre bra slagen passning i vårt försvar. i 44.e minuten straffade gästerna oss åter en gång. I 51.a minuten fick vi en straff och efter reduceringen kändes det som att vi skulle svänga på steken. Vi hade sedan en del chanser som vi inte lyckades utnyttja. Istället blev vi åter en gång obarmhärtigt straffade pga inte tillräckligt fokuserat spel i försvaret.

Hur göra bättre nästa gång? Det är nya situationer i varje match, men det är säkert bra att tänka igenom olika möjliga scenarion på förhand, så att man fattar korrekta beslut snabbare.

17.9 FC-92-IFS        1-3            (Fröjd 14´, S.Lindvall 26´, S.Lindvall 51´)

Med tolv spelare och en lagledare begav vi oss till Nivala för att kriga om tredjeplatsen i tabellen- och det lyckades! Fröjd använde sitt huvud åter en gång och gav oss ledningen på ett superbt inlägg från vänstra hörnflaggsområdet av Fredric Lindvall. Sebastian drygade ut ledningen två gånger. Gästerna reducerade i 57 minuten. Sedan försvarade vi oss väl till domaren blåste av matchen. Det hördes en frusterad, finsk röst som manade sina medspelare att vinna ens någon närkamp!

Höglund som var stand-in som målvakt för dagen gjorde flera viktiga ingripanden.

Konstgräsmattan i Nivala var så slät och fin att det nog hade dugit åt vilket FC Barcelona som helst!

 

Resultat 2015:


3.5 IFS-Friska Viljor             1-1        (Linus Grön  52´)

Succédebut för Linus i herrlaget!

6.5 Sääripotku-IFS                2-2       (Sebastian Lindvall 82´, Robert Heselius 86´)

Imponerande upphämtning av 0-2 underläge. En riktig arbetarinsats i andra halvlek!

13.5 IFS-RyPK-84                   0-1

Gästerna gjorde sitt mål i 88:e minuten.

23.5 IFS-FC-92                        3-0       (Sebastian Lindvall 32´, Robert Heselius 43´, Sebastian Lindvall 89´)

28.5 IFS-K-Pallo                     1-2       (Sebastian Lindvall 80´)

6.6 FC Folk-IFS                       2-1       (George Yamoah 83´)

George fick göra mål på sin födelsedag!

7.6 IFS-HK                                2-3      (Sebastian Lindvall 54´, Sebastian Lindvall 58´)

En svängig match där hemmalaget ett tag ledde med 2-1.

17.6 EBK-IFS                            1-3       (Matts Mattjus 8´, Sebastian Lindvall 12´, 24´)

Noteras kan att de två sista målen var närmast identiska med frisparkar slagna av Matti Forsblom, och Sebastian som nickade dessa i mål.

24.6 IFS-KUF                           1-5       (Sebastian Lindvall 87´)

1.7 IFS-LBK                               1-2      (Fredrik Forsén 27´)

6.7 IFS-TUS II                          2-0        (Sebastian Lindvall 20´, Ronnie Granlund 59´)

9.7 Friska Viljor-IFS             1-0

Drabbningen i Rödsö utspelades på en ”lätt fuktig” plan. Gästerna gjorde mål på hörna i 89:e minuten.

21.7 IFS-Sääripotku              1-2        (Sebastian Lindvall 24´)

29.7 RyPK-84-IFS                  3-2        (Karl-Magnus Höglund 14´, Sebastian Lindvall 19´)

IFS började bra och tog en 2-0 ledning. Gästerna reducerade snabbt, och gjorde vinnande målet i 89 minuten…

5.8 FC-92-IFS                          2-2       (Ronnie Granlund 27´, Sebastian Lindvall 44´)

Hemmalaget tog ledningen, men IFS drog upp den berömda snorn, arbetade in sig i matchen och ledde efter första halvlek. Ronnies mål från 45 meter i krysset lär gå till historieböckerna. Hela laget kämpade stenhårt hela matchen på den oklippta tungsprungna planen. Därför var det extra bittert att motståndarna kvitterade i 90:e minuten.

Minnesvärt från denna resa var bl.a att bussen havererade i Sievi, så en annan buss fick komma till undsättning. Det var nog säkert en och annan  som förundrade sig över att ett fotbollslag byter om och värmer upp på en asfaltplan!

11.8 K-Pallo-IFS                      2-3       (Jonas Ek 20´,  Sebastian Lindvall 47´ , George Yamoah 50´)

Otroligt skön vinst! Alla krigade stenhårt.  Jonas förde IFS till ledningen, motståndarna kvitterade och i paus var det 1-1. Början av andra halvlek var väldigt händelserik. K-Pallo tog ledningen i 46:e minuten. I därpå följande avspark duttade Fredrik Eklöv bollen åt Sebastian som med attityd krutade in bollen från halva plan! Kvitterat. Målvakten tyckte efter matchen att ”oli se kyllä hirveä veto!”. Tre minuter senare var steken svängd då George avrundade vårt nästa anfall och förpassade bollen till gästernas mål åter en gång. Det började ju nästan kännas tjatigt. Gästerna hade ett stolpskott i slutminuterna men närmare än så kom man inte. Det var en rolig bussresa hem 🙂

16.8         IFS-FC Folk                    0-3

Gästerna tog ledningen i 24:e minuten. De röda jagade febrilt en reducering, men lyckades inte få in bollen denna gång. Folk var vassa i sina kontringar och arundade målproduktionen i den 93:e minuten.

25.8         IFS-EBK                          0-3

Trots stort bollinnehav ville det sig inte alls i målproduktionen för hemmalaget. Edsevö hade vassa kontringar.

 

 

 Resultat från tidigare år Matcher Vinster Oavgjorda Förluster GM IM P
IFS 2015 (9 plats) 20 4 4 12 16
IFS 2014 (4 plats) 22 10 7 5 56 21 37
IFS 2013 (5 plats) 22 10 2 10 51 53 32
IFS 2012 (4 plats) 22 13 3 6 60 35 42
IFS 2011 (9 plats) 20 5 7 8 39 50 22
IFS 2010 (Div 6, 2 plats) 20 16 3 1 51 13 51